5-PATH® HYPNOTERAPI – Giv dig selv det bedste

HYPNOTERAPI DER VIRKER..

5-PATH® hypnoterapi er et avanceret 5-faset system udviklet på The Banyan Hypnosis Center for Training & Services af den amerikanske hypnoterapeut Calvin D. Banyan.

5-PATH® står for Five-Phase Advanced Transformational Hypnosis® og er det eneste hypnose-system i verden der har sin egen NGH anerkendte organisation. 5-PATH®  er kendt for at være eliten indenfor hypnoterapi.

Certificeret 5-PATH TM Hypnoterapeut

Det er et dybdegående universelt system, der er effektivt til at skabe nye mønstre i dine tanker, følelser og adfærd. Med systemet er det muligt at komme helt til bunds i de problemer du oplever, der skyldes begrænsende overbevisninger og vaner. Det betyder helt konkret, at du ikke længere er låst fast af gamle misforståelser og  uforløste følelser. Når du vælger 5-PATH® Hypnoterapi fremfor almindelig hypnose, kan du være sikker på at møde en kompetent hypnotisør, der har de bedste redskaber til at støtte din proces.

Med 5-PATH®  skabes varige ændringer, og du vil opleve at du i høj grad vil opnå succes med dine ønsker om forandring. I forbindelse med dit hypnose-forløb, vil du blive undervist i at forstå og lytte til dine følelser, så du er stand til at håndtere fremtidige udfordringer langt nemmere end tidligere. Dette understøttes selvfølgelig af de forandringer du opnår i dit forløb.

lets-dothings-together

Jeg er klar til at hjælpe dig, så vent ikke. Det perfekte tidspunkt er nu! Ring 20 97 37 63 eller book en tid her

De bedste hilsener, Susan Bondig

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram