7th Path Selv-Hypnose® – en disciplin for livet

7th Path Selv-Hypnose® er en kombination af hypnose, meditation og spiritualitet, hvor der arbejdes med en tilgang til krop, sind og sjæl. 7th Path Selv-Hypnose® er en spirituel form for selvhypnose, men er du ikke troende eller spirituel kan du stadig få gavn af denne praksis. 

Folk der praktiserer meditation og mindfulness oplever, at 7th Path Selv-Hypnose® er som et yderligere trin op ad en trappe til udvikling

Systemet fungerer som en slags deprogrammering, der fjerner begrænsende overbevisninger og mønstre. Når sindet og kroppen er renset tilstrækkeligt, vil systemet hjælpe dig til nye positive overbevisninger og forbedringer. Det sker gennem programmering af nye positive overbevisninger og forbedringer, i forhold til f.eks. selvværd, selvtillid, indre ro, motivation, forbedret præstation, dine relationer (i privatlivet og på arbejde), overvindelse af dårlige vaner, afhængighed, tvangshandlinger osv. 

Det effektive 7th Path Selv-Hypnose® system er lige som 5 PATH® Hypnoterapi, udviklet af den amerikanske hypnoterapuet Calvin D. Banyan. Gennem tusindvis af hypnoterapi sessioner, opdagede han at der helt konsekvent var ligheder i klienternes indsigt, når de opnåede de ændringer de ønskede. Med denne viden samt stor indsigt i sindet natur, praksis i spiritualitet, bøn og meditation, skabte han dette fantastiske selvhypnose system.

Du kan lære 7th Path Selv-Hypnose® kombineret med dit 5-PATH® Hypnoterapi-forløb, som et individuelt forløb eller på selv-hypnose hold. Når du undervises i selv-hypnose, får du samtidig viden om følelsernes betydning, så du bliver endnu stærkere i forståelsen af dig selv

NYT: BOOTCAMP, lær selvhypnose på én dag –  se her: Rising

Kontakt mig gerne for yderligere information tlf. 20 97 37 63

 

©M.Knøfler
©M.Knøfler

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram