Kurser og foredrag

Jeg udbyder forskellige kurser og foredrag, og udvikler løbende kurser specifikt til de ønsker  du eller din virksomhed måtte ønske.

  • Stresshåndtering – kursus for virksomheder

Dette kursus er for virksomheder, der ønsker at medarbejderne er i mental balance og har redskaberne til at håndtere en hverdag med forskellige udfordringer og krav. Hvis du som leder vil sikre at dine medarbejdere ikke bliver en del af den kedelige statistik med mennesker der har stress, så er dette kursus som skabt til din virksomhed.

Vi arbejder med evidensbaserede redskaber og viden omkring hvordan du kan give dig selv de bedste betingelser for det gode liv, et godt helbred, indre og ydre balance i din hverdag og indsigt i hvordan du selv bliver bevidst om, hvad der belaster og udfordrer dig på uhensigtsmæssig vis. Kurset er på 10 undervisningstimer, og kan planlægges efter din virksomheds ønsker, feks 2 x 5 timer eller 4 x 2,5 timer. Pris afhænger af deltagerantal, send mail med din forespørgsel til info@dit-fokus.dk

  • Angst – kursus for offentlige virksomheder

Dette kursus er for virksomheder, hvor medarbejderne møder mennesker med angst. Det kunne være jobcentre, borgerservice, daginstitutioner/ dagplejere, eller skoler/undervisnings-institutioner.

Angst er en af de hurtigst-voksende problemstillinger i vores samfund og det kan synes som en umulig opgave at håndtere det angst-fyldte menneske i det “det hurtige møde”, hvor der måske endda skal stilles krav om borgeren skal bidrage med noget( udfylde skemaer, fremmøde i jobtræning/praktik eller lignende.)

Kurset indeholder bl.a. en gennemgang af de mest almindelige former for angst, og består endvidere af øvelser og materiale, der sikrer at du fremover vil være klædt på til at møde mennesket der lider af angst.

Kursets varighed er 3 undervisningstimer, og planlægges efter virksomhedens ønsker og behov. Pris afhænger af deltagerantal, send mail med din forespørgsel til info@dit-fokus.dk

  • Supervision – 1:1 eller i grupper

Jeg tilbyder supervision af dine medarbejdere, så de kan fungere bedst muligt og løse de opgaver der stilles. Supervision har som metode tidligere været mest brugt indenfor det sociale og sundhedsfaglige område(socialrådgivere, sygeplejesker,pædagoger, psykologer osv), og bliver i stigende grad anvendt indenfor andre faggrupper og brancher- med henblik på at optimere den enkelte medarbejders udvikling, til fordel for både medarbejder og virksomhed.

Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode der understøtter faglig udvikling og øger kvaliteten i det praktiske arbejde. Jeg arbejder udfra modellen om reflekterende team, hvor jeg via interview af en supervisand, vil inddrage de øvrige medarbejdere, så der opstår nye løsninger på de udfordringer der folder sig ud. Jeg superviserer både offentlige og private virksomheder.  Pris afhænger af deltagere og varighed, send mail med forespørgsel til info@dit-fokus.dk

  • Selvhypnosekursus – for private og firmaer/foreninger

Se Kursus i selvhypnose

 

  • Foredrag om hypnose

Foredrag af 2 timers varighed

Velkommen til et par undeholdende timer, hvor du kan høre om både hypnose og selvhypnose.
Der er efterhånden mange der kender til hypnose, og endnu flere der har en idé om hvad hypnose er og kan. Dette foredrag vil bringe smilet frem på dine læber, når jeg vil dele nogle af hemmelighederne i hypnoseverdenen.
Du får også svar på de spørgsmål du måtte have og vi afliver nogle af myterne om hypnose, feks;
*Sover jeg i hypnose❓
*Er hypnose farlig❓
*Kan jeg hypnotiseres til at gøre noget jeg ikke vil❓
*Mister jeg min frie vilje ❓
*Kan jeg “sidde fast” i hypnosen❓

Jeg vil demonstrere nogle få teknikker og du vil gå hjem med en helt anden forståelse af hvad hypnose egentlig er. Foredraget kan afholdes for 10-50 deltagere. Pris afhænger af deltagerantal, Send mail med din forespørgsel til info@dit-fokus.dk

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram