KURSUS I SELVHYPNOSE

KURSUS I SELVHYPNOSE – INDIVIDUELT ELLER PÅ HOLD

Er du stress-ramt? Eller har du været det? Stress rammer flere og flere, og er efterhånden blevet til en folkesygdom. Du har nu mulghed for at lære en særlig slags selvhypnose, der hjælper dig med at slippe stress og dermed blive i stand til at ændre dit liv.

NYHED: Bootcamp  :  Rising 

7 th path selvhypnose® er for dig der vil:

  • Have neutraliseret og reduceret stress og indre uro
  • Forbedre dit humør og fremme positive tanker
  • Forbedre din søvnkvalitet
  • Skabe nye vaner
  • Være mere selvsikker
  • Skabe bedre forhold og relationer til andre mennesker.

På kurset lærer du grundlæggende teori om sindets opbygning og følelsernes funktion, du lærer teorien bag 7th path™ der er en sind-krop-sjæl tilgang. Vi praktiserer selvhypnose, og i holdundervisningen taler vi om nogle af kursisternes oplevelser, så vi sammen kan drage erfaringer af hinanden. Du skal dog vide, at du kun deler det du ønsker, og på den måde kan din proces være helt privat, selvom du er på at hold med andre kursister. Uanset om du vælger holdundervisning eller individuelt forløb, modtager du bogen “The Secret Language of Feelings” af Calvin D. Banyan, samt hæfte til brug i undervisningen.

Hvis du tidligere har brugt meditation eller mindfulness, vil du opleve at denne type selvhypnose har en ekstra dimension, og da det er en sind-sjæl-krop tilgang, vil du opleve effekt på alle planer. Hvis du er spirituelt orienteret, vil du opleve et løft i den retning, men selvom det ikke skulle være tilfældet, er der virkelig meget at hente i denne teknik.

 

7th-path-selv-hypnose
Selvhypnose – en disciplin for livet

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram