Book dit forløb

Et terapeutisk forløb starter med en afklarende samtale.  Det gør vi for at sikre at, du og jeg er enige om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Vi skal arbejde sammen i et  effektivt dybdegående forløb, så du opnår varig forandring, hviket betyder at du skal være modig og ambitiøs på egne vegne. Det er ikke et quickfix, men for nogle, sker forløsningen og forandringen hurtigt.

Vi arbejder i et kombineret forløb, bestående af samtaler der sætter både dine bevidste og underbevidste ressourcer i proces.

Vi prøver ikke – vi gør det!

Kontakt mig med henblik på en afklarende samtale, hvor vi vil drøfte din problemstilling og derefter beslutte om min hjælp er det du har brug for.


Online-terapi:

Jeg tilbyder online-behandling,  hvor vi vil arbejde med præcis de udfordringer du oplever. Online-behandling er ligeså effektiv, som ved fysisk fremmøde. 

APRILTILBUD: Køb 1 onlinesession senest d 30/4 2022 for kun kr 475,- Du sparer 1.125 kr. 

Du overfører blot 475 kr via mobilepay til 68872, og skriver en besked til mig. Derefter vil du modtage link til at booke i min kalender. Sessionen skal blot bruges i maj, juni eller juli. Du kan max købe 2 sessioner til denne pris. Hver session varer 90 minutter 

Klik herunder, hvis du ønsker hjælp til rygestop

RYGESTOP-HYPNOSE


Børn 6-12 år

Der er fast samlet pris på forløb, der planlægges individuelt udfra barnets problemstilling.  

Hvis det drejer sig om 1-2 sessioner, er prisen pr enkeltsession af 60 minutter kr 950,-


Klik her for Foredrag og kurser

Vil du høre nyt og modtage tilbud fra Dit Fokus, kan du tilmelde dig her ↓ALT DET MED SMÅT – Betalingsbetingelser

Betaling kontant i forbindelse med 1. aftale, eller ved bankoverførsel til konto 9741 0003740595.

MobilePay  til nummer 68872

Du kan aflyse/flytte din tid uden omkostninger indtil 48 timer før din session, herefter faktureres fuld pris for den aftalte session.

Virksomheder tillægges moms.