Det kan se så godt ud på overfladen

Men inderst i dig, er der noget der ikke føles godt

Måske har du prøvet at skrælle et løg, og når du skærer det over, ser du at kernen er begyndt at gå i forådnelse? Sådan et løg stod jeg med i dag, og kom derved til at tænke på mange af de klient-forløb jeg har haft. På overfladen ser alt godt ud, men inderst inde, føles det slet ikke godt.

Og det er næsten som at skrælle et løg, lag for lag. Inderst inde i kernen, er der noget der ikke er godt

Når vi starter vores liv, har vi brug for at vores behov dækkes, behov for næring, behov for nærhed og omsorg. Vi fødes i tillid til at disse behov dækkes, men vi har ikke forudsætningerne for at forstå, hvis nogle af vores behov ikke dækkes umiddelbart når de opstår.

Derved kan opstå misforståelser, såsom: “Måske er jeg ikke værd at elske” – “måske er jeg forkert” – “måske skal jeg være på en bestemt måde, for at være god nok”… osv… 

Disse misforståelser er  den brune plet/kerne i løget. Og ved rigtig opbevaring, kan ma være heldig at det dårlige ikke breder sig. Det er dog langt mere sandsynligt at det breder sig til de næste ringe. Og hvis du skal stoppe spredningen er du nødt til at skære løget over, for at få fat i det og fjerne det.

Når du gør det, vil resten af løget være helt friskt og uden en eneste lille plet.

Sådan er det også med dig!

Når du får fjernet den mørke og dårlige kerne  – den med alle misforforståelserne, vil du kunne være tryg ved at være præcis som du er. I tillid til at dine behov dækkes(enten af dig selv eller andre). Du vil slippe stress, indre uro og tvivl. Du vil kunne give plads til hele dig.

Ikke fordi kernen i dig skal fjernes, men fordi misforståelserne skal væk, da det er dem der giver den mørke og dårlige farve i dig.

 

Det er netop dét jeg arbejder med hver dag. At hjælpe mennesker med at neutralisere misforståelserne.

Og ligesom det helt friske løg, der kan bruges fuldstændigt som et løg skal bruges – kan klienterne gå fra mig, med følelsen af at kunne udnytte deres fulde potentiale – med ro og glæde i sjælen. Det er virkelig en gave at få lov til at vær en del af. Hvis du mangler støtte til at få neutraliseret dine misforståelser, så er jeg også klar til at hjælpe dig. Det behøver ikke at være så svært 🙂

Jeg ønsker dig en fantastisk dag