Det siger klienterne


Kvinde, Følelse af utilstrækkelighed og tristhed

Hej Susan

Bedre sent end aldrig er der et ordsprog der siger. Jeg ved godt, at jeg lovede at skrive til dig omkring sommerferien, men jeg har været hængt op på flere fronter.

Jeg vil starte med at fortælle dig, at de sidste gange jeg var nede ved hos dig, har givet mig en ballast som jeg har brugt flittigt her hen over sommeren og efterfølgende. Jeg kan mærke, at min selvtillid er blevet meget bedre og er nået til et punkt, hvor det er mig der tæller og ikke alle andre.

Jeg har i mange år været den der hjalp andre uanset hvad, så smed jeg hvad jeg havde i hænderne og spang til. Det er slut nu, vil man ikke også engang i mellem hjælpe mig, når jeg har brug for det, så hjælper jeg heller ikke mere. Som min mand sagde: “Endelig Grethe, de pisser jo på dig.”

Jeg har talt ned vedr. mit arbejde, siden jeg var hos dig og er nu gået på efterløn og jeg NYDER det. Jeg kommer ud i den friske luft på lange gåture, besøger folk jeg ikke har set i lang tid. Tager selv på ture og går endda ind og spiser alene, noget jeg aldrig kunne drømme om før i tiden ?

Jeg er dig dyb taknemlig for at have fået mig på ret køl og skulle jeg få et tilbagefald, så ved jeg hvor jeg kan henvende mig. Tusind tak for hjælpen og din måde at være på ?

Venlig hilsen Grethe


Kvinde 48 år, Ønskede hjælp til at stoppe med at “spise på sine følelser”

Kære Susan

Tusind tak for denne gang.

Jeg er rigtig glad for jeg valgte Hypnoterapi hos dig.

Behandlingen har indtil nu virket positivt, både fysisk og psykisk.

Fysisk er jeg meget hurtigere mæt end tidligere. Psykisk har jeg fået mere ro til at mærke efter hvad jeg og/eller kroppen har behov for.

Det kan kun gå godt. Fremtiden ser lys ud ☺

De Bedste Hilsener, Nanna


 

Mand 47 år, svært ved at håndtere vrede, lod temperamentet “løbe af med ham”

Hej. En lille hilsen fra mig da jeg så andre havde skrevet. Ja jeg var lidt langt ude og ked af at være mig selv og selvom jeg ikke syntes at det var særligt sjovt at skulle be om hjælp har det bare total ændret mit liv. Jeg har fået humøret tilbage og lever livet med smil på læben og nu har jeg så også mødt en skøn sød og dejlig kvinde blevet forelsket, så sådan kan livet også leves. Er klar over at jeg er heldig at jeg havde modet til at gøre mig selv sårbar, men det var det hele værd. Tak og go sommer. Mkh B.Rasmussen


Kvinde 55 år, tidligere stress-ramt,opfyldt af vrede og tristhed 

Allerførst tusind tak for din måde at være på. Det var altid dejligt og rigtigt positivt at besøge dig.

Jeg har fået rigtigt meget med mig hjem, Vejen hertil var en anden end forventet og din tålmodighed/vedholdenhed gjorde, at rigtig meget faldt på plads, tusind tak for det. Jeg bruger selvhypnosen alt efter behov, men mindst 1 gang om dagen.

Jeg gik sidste gang nede fra dig med en dejlig ro i kroppen, selv om jeg ikke havde været i hypnose.

Vores snakke har jeg også haft meget glæde af. Du er super god til at vende tingene 180 grader, så man lige får tænkt sig om en ekstra gang.

Jeg har brugt det du fortælte om hårfarvning mange gange. Det var et rigtigt godt eksempel på , om jeg selv ville have det, som jeg forlangte ved andre. Ind imellem forstår jeg ikke helt mig selv, når jeg siger noget til andre. Det der kommer ud af munden er pænt, positivt og alligevel får de ren besked på en god måde. DEJLIGT 🙂

Jeg kan kun varmt anbefale dig til andre og kommer gerne igen, hvis der bliver brug for det.

God sommer 🙂

Kærlig hilsen G.A


Kvinde 32 år, angst/indre uro og lavt selvværd

Før jeg kom i et forløb hos dig Susan, var jeg ved at være så desperat at jeg vidste at jeg måtte prøve noget helt andet, end det jeg havde prøvet hidtil. Hypnosen har hjulpet mig tilbage til mig selv, jeg er nu i stand til at mærke mig selv på en helt ny måde, som jeg ikke har været i stand til længe, og det har givet mig fornyet livsmod. Hypnosen har givet mig svar på nogle dybereliggende spørgsmål, som jeg længe har tumlet med, det har affødt en dyb indre fred med mig selv og den personlige udviklingsproces, som jeg er i. Og så er jeg bare så taknemmelig for at have fået den rette hjælp på det rigtige tidspunkt.

Til slut vil jeg sige at du Susan er en meget professionel behandler, der udstråler ro, humor og den form for professionalisme, der gør dig yderst dedikeret til det job du bestrider. Jeg håber andre vil få lige så stor glæde af den behandling du giver, som jeg har fået. De kærligste hilsener fra K.S


Mormor til klient på 10 år

Dette er ikke et uddrag fra en klient…..jeg er bare en bedstemor, der i dag har set sit 10 årige barnebarn stå på en scene og synge for en stor forsamling…..en pige der for et år siden…..fik mavepine…ondt….og var grædende nervøs fjorten dage før hun skulle gå i midten at en Lucia optog…en pige som bare så gerne ville gøre alt perfekt…hun ville så gerne men når det så kom til stykket gik hun helt i sort….hun har været hos dig Susan til det som hun kalde en snak….nogen gange…og resultatet var slående….en stolt smuk pige som bare sang og nød det…helt fantastisk…


Kvinde 50 år, indre uro/stress og følelse af lavt selvværd

Siden hypnose forløbet har jeg fået en større indre ro, mindre stress og selvværdet er vokset for vildt.

Ser meget mere positivt på tilværelsen og mærker det smitter af på folk omkring mig – livet er dejligt og jeg nyder det igen.

Er vildt  taknemmelig for din hjælp og at jeg havde modet til at give slip.

Kærlig hilsen A.


Kvinde 40 år, med rygsmerter + tristhed

Lige et par ord om min fantastiske rejse. Jeg kom til Susan  pga smerter fra 3 diskusprolapser, fordi jeg følte mig fyldt op at tristhed over ikke længere at kunne arbejde og gøre alt det jeg før kunne. Følte mig nok ikke meget værd.

Igennem mine 6 ugers forløb kom vi helt andre veje end jeg havde forventet, fx fandt vi ud af at jeg meget tidligt i mit liv ( 1-2 år ) havde følt mig svigtet og derfor stræbte efter anderkendelse og derfor hele tiden presser mig selv….. Jeg fik ryddet op i en masse og fik grædt rigtig meget.
Jeg er nu glad og slapper meget mere af og nyder hverdagen og når det jeg når
Jeg føler en lethed inden i, som om 10 kilo er taget af mine skulder. Smerter er blevet meget bedre og jeg har fået mere energi.

Jeg vil anbefale det til alle for det er helt fantastisk.
Kærlig hilsen C.M


Kvinde 44 år, angst/stress:

Her et par måneder efter afslutningen af et længere hypnose forløb hos Susan, mærker jeg dagligt effekten af vores arbejde. Særlig markant er den øgede selvaccept jeg har opnået, og som fortsat vokser dag for dag. Tidligere fyldte frygten for at andre mennesker ikke kunne acceptere med, men i virkeligheden handlede det mere om, at JEG ikke kunne acceptere MIG. Det kan jeg nu, og det giver en helt ny fornemmelse af indre ro, fordi jeg ikke længere er afhængig af andres mening om mig. Jeg behøver ikke kæmpe for nat være den klogeste, den bedste til min sport, den bedste til mit arbejde osv. – jeg kan være mig som jeg er, og jeg er helt OK.

Når jeg alligevel ind i mellem mærker indre uro/angst/stress, finder jeg let fred gemmen brug af de selvhypnotiske metoder som Susan har givet mig med.


Kvinde 48 år, angst og ønske om vægttab:

Kære Susan!!

I forbindelse med hypnoseforløbet hos dig, er der sket store forandringer for mig. Jeg kom til dig med et ønske om, at få styr på min angst/stress, vægttab samt at få et generelt overskud i min hverdag. Og jeg må sige, at alle mine ønsker er blevet indfriet x mange. Jeg kan mærke, at jeg ikke så let bliver ”hylet” ud af den, når jeg bliver presset. Jeg føler mig ”let” og overskudsagtig. Jeg har lyst til, at gå i gang med projekter, jeg kun har drømt om i mange år. Min hverdag er blevet dejlig, og jeg står op om morgenen, med masser af energi og tager mig selv i at tænke ” sikken en dejlig dag”. Når jeg indimellem falder tilbage til tidligere mønstre, tænker jeg på dig, og hvad du har lært mig i hypnoterapien. Fra i går (min sidste aftale) har jeg meget historien, du fortalte, i mine tanker. Den gør mig ”glad i låget”, og jeg ved at jeg vil tænke meget over den fremover. Sidst men ikke mindst har jeg tabt mig 4,5 kg – SKØNT og det har ikke været svært. Jeg håber, af hjertet, at du via hypnoterapien, vil komme til at hjælpe rigtig mange mennesker. Jeg vil gøre mit til, at folk kommer til at kende ”Dit Fokus” og dig.

TUSIND TAK

Skulle man være lidt ”forskrækket” over ordet hypnose, så tænk blot på Søren Kierkegaards citat

”at vove er at miste fodfæstet et øjeblik – ikke at vove er at miste livet”

Knus fra C.


Kvinde 27 år, depressive/triste tanker og ønske om vægttab:

Siden jeg har startet mit forløb ved Susan, er jeg blevet meget mere glad og har fået mere forståelse for hvorfor jeg har været trist og deprimeret. Da jeg startede ved hende var jeg meget ked af det og frustreret, jeg kunne ikke længere få min hverdag til at hænge sammen. Jeg mente selv jeg var syg men takket være Susan har jeg nu fået et helt nyt syn på det hele. Jeg kan kun anbefale et forløb med hypnose, jeg er ikke kun blevet gladere men også fået et sundere liv. Jeg har mere overskud i hverdagen, jeg vælger nu sundere madvaner og mere motion. Ved hjælp af hypnose har jeg opnået større selvværd, livsglæde og forståelse. Tusind tak Susan, fordi du har hjulpet mig tilbage til mit gladere og sundere jeg!!

DU KAN OGSÅ FÅ SUCCES, RING 20 97 37 63 ALLEREDE I DAG!

banner_dit-fokus