FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENS i højeste potens

Onlineprogram der gør dig til “Verdensmester” i dit følelsesliv

Følelsesmæssig intelligens er et udtryk for, i hvor høj grad vi har evnen til at forstå, håndtere og mestre vores egne og andres følelser.

Du kender situationen, hvor du bliver overvældet at vrede, frustration eller måske tristhed. Og når det sker, kan det føles som om at hjernen slår fra, og du siger eller gør noget, der ikke er hensigtsmæssigt i situationen.

Og bagefter skælder du ud på dig selv, fordi du IGEN lod følelserne løbe af med dig

Eller du oplever indre uro, og forsøger at dulme ved hjælp af distraktioner( feks mad, slik, kage osv), selvom du med din fornuft er klar over, at det ikke er sult. Du kan bare ikke helt finde ud af, hvad det handler om, og din erfaring siger dig, at du er nødt til at gøre “et eller andet”

Du kan sige ja til et eller flere nedenstående udsagn

Du  kommer nogle gange til at sabortere livsglæden ved at bekymre dig unødigt.

Du synes at det kan være svært at mestre de svære følelser.(feks vrede, tristhed, eller unødig frygt)

Du oplever ind i mellem( efter ofte) tankemylder og ved ikke hvordan du skal stoppe det.

Du oplever at det kan være svært kontrollere dine reaktioner

Svaret på dine udfordringer finder du lige her

I dette Onlineprogram, der styrker din følelsesmæssige intelligens, får du redskaber og en effektiv metode til at forstå, navigere OG mestre dine (og andres) følelser.

5 ugers onlineprogram der hjælper dig til følelsesmæssig kontrol

Du vil lære hvordan du kan forstå og håndtere dine følelser, så du fremover kan reagere hensigtsmæssigt på de udfordringer du møder. Vi arbejder med eksempler på hvordan du mærker præcis hvilken følelse der er på spil, samt en særlig teknik til at håndtere de enkelte følelser. Du lærer teknikken ved helt konkret at arbejde med den, i forhold til dine egne udfordringer, og du vil også lære hvad der sker hvis du fortsætter med at undertrykke dine følelser.

Udtalelse fra tidligere deltager

Når du styrker din følelsesmæssige intelligens, vil du bl.a. blive bedre til:

* At stå ved dig selv i konfliktsituattioner

* At acceptere at dine følelser er dine, og derfor ikke afhænger af andres accept

* At du ikke er ansvarlig for andres følelser

* At være helt tryg i at sætte grænser

Og det vil bl.a give dig

* En grundlæggende ro i dig selv

* En større selvrespekt, og accept af dig selv

Du kan overføre den viden du får direkte til dine relationer, uanset om det er dine kollegaer, din ægtefælle eller dine børn det handler om. På den måde vil du opleve at dine relationer bliver meget mindre dramatiske og komplicerede.

Udtalelse fra tidligere deltager

Praktisk info om programmet:

Programmet frigives og starter onsdag d 20. april 2022.

Der er 6 trin, og der åbnes 1 nyt trin hver uge, så du har tid til at arbejde med modulet, inden du modtager det næste. Trin 6 består af online coaching samtale med mig. I forbindelse med at du får adgang til Trin 3, vil du også modtage link til at booke i min kalender.

Du har mulighed for at downloade de tilhørende PDF filer. Du har adgang til kurset og alt indhold i  3 mdr efter kurset er slut.

Oversigt over programmet

Du får baggrunden for og eksempler på, hvad det betyder at opnå og styrke den følelsesmæssige intelligens.

Alle de menneskelige følelser kommer med et budskab til dig. Så hvad er det at vrede, tristhed, ensomhed, skyld, stress, angst, kedsomhed og utilstrækkelighed prøver at fortælle dig? Og hvordan kan du bruge dem, til fordel for dig?

Du får grundig og sprecialiseret undervisning i en særlig metode, så du får nemmere ved at vedkende og håndtere de svære følelser. Når du arbejder med denne metode, vil du hurtigt mærke en styrket følelesmæssig intelligens.

Der vises og gennemgåes masser af eksempler på hordan du kan bruge metoden, og så du bliver helt skarp på at navigere i dit følelsesliv.

Vi arbejder med at give helt slip på gamle overbevisninger og mønstre.

Du lærer hvorfor tilgivelse er vigtig, og ikke mindst: hvordan du gør.

Vi arbejder også med konsekvensen af at fortsætte med at overhøre og overdøve dine følelser.

Du får en times individuel online-coaching med mig, hvor vi kigger på hvordan du bedst muligt bruger teknikkerne til dine udfordringer. Du modtager link til at booke i min kalender

Hvad kræver det at deltage?

Når du deltager i programmet, er det vigtigt at du prioriterer at arbejde med modulerne for at få mest muligt ud af det.

Til gengæld vil jeg love dig, at du vil være langt mere i balance med dig selv og dine omgivelser. Og at du vil blive meget bedre til at sige til og fra i dine relationer.

Din investering i dig selv med dette højt specialiserede progam er kun kr. 1195,- Og du kan betale i 1, 2 eller 3 rater. ( ved ratebetaling vil det samlede beløb være kr 1200,-)

  Jeg glæder mig så meget til at “se” dig som deltager i programmet. De bedste hilsener, Susan