Stress

Hvis bare jeg lige kunne nå lidt mere…..

Mange af os kender følelsen af at have lidt for travlt. Jeg er selv lidt af en tids-optimist. Jeg tror ofte at tingene ikke tager ret lang tid, så jeg får ofte presset for mange ting sammen. eller kommer for sent i gang. Som regel fordi jeg tænker: ” det skal jeg nok nå”, og heldigvis får jeg som regel ret, men det betyder at jeg nogle gange står i situationer hvor jeg er ekstra presset.

Det er dog ikke det samme som stress. Det er “bare” travlhed. Mennesker kan godt holde til at have travlt. Hvis vi også har pauser hvor vi kan koble af.

Stress er en helt anden ting. Stress er den følelse, som kroppen skaber, når vi har gang i for meget, til at vi kan gøre det ordentligt. Og det er ekstremt vigtigt at vi kan mærke når kroppen fortæller os dette. For ligesom med alle de andre følelser vi mærker, så er der et vigtigt budskab i stress-følelsen. Når vi mærker følelsen i kroppen, er det en opfordring til at gøre noget ved det. Desværre er det nogle gange sådan, at vi istedet for at skrue ned for aktiviterne, skruer op for hastigheden. Altså vi løber hurtigere.

Så når kroppen siger skru ned, slap af, prioritér.. så løber vi hurtigere… ?

Og når nu følelsen gerne vil have os til at skrue ned, og vi istedet skruer op .- tjae, så kommer der en ny følelse. Nærmest som om sindet og kroppen arbejder sammen om at hjælpe os til at forstå. Så den skaber følelsen Frustration.

Frustration siger noget andet, den siger nemlig: ” Der du gør nu, virker ikke. Gør noget andet!”

Det er smart. Sikke en fantastisk og selv-helende krop vi har. Den ved hele tiden hvad der er bedst, og den fortæller os det helt tydeligt. Problemet er her, at nogle af os, i stedet for at prøve andre ting(måske fordi vi ikke forstår hvad frustrationen vil sige os), så løber vi bare hurtigere.. vi gør altså mere af det samme.

Og på et tidspunkt er det nok. Kroppen har  råbt i lang tid, og vi løber bare hurtigere. Og her er det, at nogle mennesker bryder sammen, bliver alvorligt stressede og  må sygemeldes.

Og det er ofte på det tidspunkt at folk kommer i klinikken for at få hjælp. Og heldigvis er er metoderne jeg bruger,  virkelig effektivt til at reducere stress. I behandlingen arbejdes med de følelsesmæssige mønstre vi har, både dem der er fornuftige, og dem som ikke gavner os. Det vil sige at vi neutraliserer unødig frygt og misforståelser, så livet kan leves i balance. Og stress-følelsen neutraliseres og justeres, så den stemmer overens med virkeligheden.Så hvis du er ramt af stress, så kan behandlingen måske være din hjælp tilbage. Det behøver ikke være så svært.

Og husk, du er præcis som du skal være. Ønsker dig en dejlig dag. Kærlig hilsen Susan

Giv Slip

4 comments
  1. Pingback: lisinopril 2.5mg
  2. Pingback: ventolin price

Comments are closed.