Kurser og foredrag

Jeg udbyder forskellige kurser og foredrag, og udvikler løbende kurser specifikt til de ønsker  du eller din virksomhed måtte ønske.

  • Stresshåndtering – kursus for virksomheder

Dette kursus er for virksomheder, der ønsker at medarbejderne er i mental balance og har redskaberne til at håndtere en hverdag med forskellige udfordringer og krav. Hvis du som leder vil sikre at dine medarbejdere ikke bliver en del af den kedelige statistik med mennesker der har stress, så er dette kursus som skabt til din virksomhed.

Vi arbejder med evidensbaserede redskaber og viden omkring hvordan du kan give dig selv de bedste betingelser for det gode liv, et godt helbred, indre og ydre balance i din hverdag og indsigt i hvordan du selv bliver bevidst om, hvad der belaster og udfordrer dig på uhensigtsmæssig vis. Kurset er på 10 undervisningstimer, og kan planlægges efter din virksomheds ønsker, feks 2 x 5 timer eller 4 x 2,5 timer. Pris afhænger af deltagerantal, send mail med din forespørgsel til info@dit-fokus.dk

  • Angst – kursus for offentlige virksomheder

Dette kursus er for virksomheder, hvor medarbejderne møder mennesker med angst. Det kunne være jobcentre, borgerservice, daginstitutioner/ dagplejere, eller skoler/undervisnings-institutioner.

Angst er en af de hurtigst-voksende problemstillinger i vores samfund og det kan synes som en umulig opgave at håndtere det angst-fyldte menneske i det “det hurtige møde”, hvor der måske endda skal stilles krav om borgeren skal bidrage med noget( udfylde skemaer, fremmøde i jobtræning/praktik eller lignende.)

Kurset indeholder bl.a. en gennemgang af de mest almindelige former for angst, og består endvidere af øvelser og materiale, der sikrer at du fremover vil være klædt på til at møde mennesket der lider af angst.

Kursets varighed er 3 undervisningstimer, og planlægges efter virksomhedens ønsker og behov. Pris afhænger af deltagerantal, send mail med din forespørgsel til info@dit-fokus.dk

  • Supervision – 1:1 eller i grupper

Jeg tilbyder supervision af dine medarbejdere, så de kan fungere bedst muligt og løse de opgaver der stilles. Supervision har som metode tidligere været mest brugt indenfor det sociale og sundhedsfaglige område(socialrådgivere, sygeplejesker,pædagoger, psykologer osv), og bliver i stigende grad anvendt indenfor andre faggrupper og brancher- med henblik på at optimere den enkelte medarbejders udvikling, til fordel for både medarbejder og virksomhed.

Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode der understøtter faglig udvikling og øger kvaliteten i det praktiske arbejde. Jeg arbejder udfra modellen om reflekterende team, hvor jeg via interview af en supervisand, vil inddrage de øvrige medarbejdere, så der opstår nye løsninger på de udfordringer der folder sig ud. Jeg superviserer både offentlige og private virksomheder.  Pris afhænger af deltagere og varighed, send mail med forespørgsel til info@dit-fokus.dk