Om Susan

Jeg hedder Susan Bondig og er født i 1968.

Jeg har i mange år arbejdet som psykiatrisk sygeplejerske, underviser og kognitiv terpeut, og faldt helt tilfældigt over hypnosen som værktøj til forandring. Da jeg stiftede bekendtskab med hypnoterapi i 2015,  blev jeg hurtigt klar over at dette er en terapi  der skaber varige forandringer på en måde der slet ikke kan sammenlignes med andre terapi-former.

Jeg vægter høj faglighed, tryghed og tillid i arbejdet, og glæder mig hver eneste gang en klient opnår succes med de ønskede forandringer. Du vil opleve at jeg giver mig selv 100 % med henblik på at du skal komme dine udfordringer til livs. Det bliver et intensivt og dybdegående forandrings-arbejde vi kommer til at lave, hvor jeg vil bruge mine erfaringer, viden og redskaber til at du får præcis de forandringer du ønsker dig.

om dit fokus
Susan Bondig

Jeg arbejder professionelt og fuld tid med klienter i forløb, og du kan forvente at jeg er oprigtig i mit ønske om at  hjælpe dig. Er du i tvivl om et forløb hos mig  er det rigtige for dig, så ring og lad os få en snak om hvilke udfordringer du har. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få kontrollen tilbage i dit liv.

Jeg er NGH certificeret hypnotisør, NGH certificeret 5-PATH® hypnoterapeut, og certificeret underviser i 7th path selv-hypnose®. Jeg er videreuddannet indenfor Advanced Conversational Hypnosis, som er en særlig samtaleform, hvor du guides til at finde løsninger på dine udfordringer. Derudover er jeg uddannet psykiatrisk sygeplejerske og har mange års erfaring som underviser og  kognitiv terapeut.